header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Heren Veteranen worden weer getrakteerd op een nederlaag

Nieuws afbeelding 18-10-2015

Onder ‘mistige’ omstandigheden begonnen onze veteranen deze zondagochtend de wedstrijd tegen de opponent uit Nuenen.  Ondanks het feit dat de mannen uit Nuenen op de tweede plaats van de ranglijst stonden, gingen de  ‘oudjes’  uit Beek  zeer voortvarend van start. Zij namen al vanaf de eerste minuut het heft in eigen hand, opereerden veelal op de helft van de tegenstander en zagen de tegenstander slechts een keer een bal huizenhoog over het doel slaan. Daar tegenover stonden verschillende goede aanvallen en kansen waarvan er een verzilverd werd. Een hard ingeslagen bal van Martèn werd door Stefan met een backhandje verlengd naar Casper die de keeper van de tegenpartij met een simpel balletje het nakijken gaf.

Deze 1-0 voorsprong werd lang vastgehouden , maar enkele fouten en misverstanden op het middenveld en achterhoede zorgden ervoor dat de mannen uit Nuenen met een 1-3 voorsprong de rust in gingen. Tijdens dit pauzemoment werden de eerste 35 minuten geëvalueerd en kwamen onze jongens tot de conclusie dat de tegenstander doeltreffend was geweest op die momenten dat onze aandacht verslapte. Dat zou de tweede helft dus duidelijk anders moeten.

Helaas hielden we ons verschillende keren niet aan deze afspraak , waardoor de tegenstander binnen de kortste keren uitliep naar een 1-6 voorsprong. De libero van Beek werd, naar hijzelf zegt,  na enig ‘net commentaar in bedekte termen’ met een groene kaart  voor twee minuten naar de kant verwezen. Gelukkig geloofde Nuenen het wel en kon Beek het doelgemiddelde met een doelpuntje van Stefan ietwat verbeteren.  Deze 2-6 stand werd ook de uiteindelijk einduitslag.

Samengevat: Er werd een kwartier zeer goed gespeeld, het restant van de wedstrijd liepen onze mannen achter de feiten aan, is er verdiend verloren, maar richten onze mannen zich weer op de volgende wedstrijd. Dat is de inhaalwedstrijd tegen MEP. Deze thuiswedstrijd zal woensdagavond as. gespeeld worden.

U komt dan toch ook zeker onze veteranen aanmoedigen om de eerste punten  van dit seizoen binnen te halen. Wanneer het weer u te fris is, kunt u vanuit het paviljoen èn de verrichtingen van onze veteranen op het hockeyveld alsmede die van PSV tijdens haar Champions Leaguewedstrijd volgen. Vooral de eerste genoemde wedstrijd zal weer voor het nodige vuurwerk en warmte zorgen.

Tot woensdagavond  21 oktober om 20.30 uur.