header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag Veteranen 6-9-2020

Nieuws afbeelding 9-9-2020

Veteranen:  "De toon is gezet” !

Na lange tijd, door alle corona pericelen, mochten de veteranen vandaag weer beginnen aan de nieuwe competitie. Een aantal spelers helaas gestopt maar ook nieuwe aanwinsten voor de veteranen met Peter, Martijn, Folkert en Ramon zijn we begonnen onder een nieuwe naam als H35+. Persoonlijk,  vind ik dit een hele vriendelijke titel.  Een 35-plusser klinkt natuurlijk veel frivoler dan een oude veteraan.

Na het oefenduel tegen H1 vorige week, wat de H35+ verrassend wonnen met 6-3 zijn we vol zelfvertrouwen begonnen aan de eerste wedstrijd.  We begonnen in den Bosch. Nadat we door de temperatuur controles kwamen in het mooie Bossche clubhuis, werden we al snel genoeg ontvangen door onze Bossche rivalen. Oude tijden herleefden, en we mochten weer tegen een aantal bekenden vanuit de oude tijd inclusief onze oude vriend Ewout (iemand met reputatie en wel bekend bij menig oud veteraan, als het ging om zijn fysieke inslag).

De wedstrijd startte en Beek liet snel genoeg zien wat voor vlees er in de kuip zat, door direct druk te zetten. Aanval is de beste verdediging en de druk werd opgevoerd en Hilvarenbeek scoorden al vrij snel de 0 – 1. Een pluspunt: De toon was gezet! 

De druk werd opgevoerd en de stand werd vrij snel op geplust naar 0-3.  Even konden de Bossche Bollen zich nog verweren met een tegendoelpunt 1-3, maar gaande de wedstrijd konden de H35 plussers de wedstrijd makkelijk naar de hand zetten. Er werd gestaag naar een einduitslag van 1-8 geplust.  Door het groot aantal doelpunten weet ik niet meer precies wie er gescoord heeft maar Folkert, als nieuweling, kon zijn stempel zetten met 3 doelpunten, een pluspunt. En nog 5 anderen die een pluspunt scoorden.

De Bosschenaren namen het sportief op en we konden daarom na de wedstrijd nog genieten van de Brabantse Bossche gezelligheid. Dat was ook weer een pluspunt.  Stephan heeft nog even met onze vriend Ewout de wedstrijd geëvalueerd, maar Ewout heeft zijn leven gebeterd.

Een goed begin is het halve werk, volgende week speelt H35+ thuis om 10:30 tegen Bommelerwaard. Voor de liefhebbers die willen komen genieten van een potje hockey, zullen de 35-plussers proberen deze trend door te zetten.