Wedstrijdverslagen

Opnieuw geen wedstrijdpunten voor de heren veteranen

Nieuws afbeelding 18-11-2019

Beste clubgenoten,

als je wint heb je vrienden, en vanuit die euforie hebben we afgelopen maanden veel van ons laten horen. Maar het is nu al een paar weken stil en het heeft met die euforie te maken, helaas. Na een flitsende seizoen start waarbij we een tijdje op de tweede plaats hebben mogen staan en met sprekende cijfers van Goirle hebben gewonnen, is er nu wat zand in de motor gekomen. We hadden drie lastige wedstrijden op het programma waarbij we drie keer met lege handen achterbleven. Waalwijk verloren in de laatste seconde, tegen Breda werd het 2-5 en afgelopen zondag heeft Tempo met een 3-1 overwinning de punten in Bergen op Zoom gehouden.

We waren zeker niet slechter, maar de tegenstander had handige spelers die het ons knap lastig maakten. Een verre scoop belandde plots bij de spits waarna een andere speler vanuit de rebound af kon drukken. In de eerste helft hebben we kansjes gehad om te scoren maar we waren niet koelbloedig genoeg. In de tweede helft werd de marge verdubbeld en jammer genoeg twee doelpunten van ons afgekeurd. Na de derde pauze besloten we alles of niets te spelen om toch nog terug te komen in de wedstrijd. En zowaar werd in de 1e minuut van het vierde kwart de bal door de laatste man van Tempo ingeleverd bij aanvoerder Marten die meteen de bal de cirkel inbracht en snoeihard de keeper passeerde. Meteen geloofde het team weer in een resultaat. De aanvallen kwamen snel achter elkaar en met hangen en wurgen bleef Tempo overeind. In de allerlaatste seconde werd er nog een strafcorner binnen geslagen door de thuisploeg, maar overwinning was toen al binnen.

Dus zodoende zijn we helaas flink teruggezakt in de stand, nu plaats zeven. Aanstaande zondag mogen we tegen hekkensluiter Olympia wat hopelijk tot betere resultaten leidt. We hebben zeker niet slecht gehockeyd afgelopen weken, maar misten het geluk van ballen die er in het begin van het seizoen wel ingingen. Hopelijk tot zondag, 10:30 uur thuis.