header foto header foto header foto header foto
 
Materialencommissie

Materialencommissie zoekt versterking!

Nieuws afbeelding 6-11-2019 De afgelopen jaren heeft Mark Franken zich ingezet als materiaalcommissaris en er voor gezorgd dat alle teams voorzien waren van een complete keeperstas. Helaas heeft Mark aangegeven te moeten stoppen met de materialencommissie en daarom is de club per direct op zoek naar twee of drie enthousiaste nieuwe commissieleden voor MATS.

Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het op orde houden van alle materialen, zowel fysiek in de tassen als administratief in LISA. Verder is het de taak van de materialencommissie om bij slijtage nieuwe spullen te voorzien en na het seizoen alles weer in te nemen, zodat alle teams het nieuwe seizoen weer kunnen starten met een complete keeperstas! De piek van de activiteiten voor MATS ligt voornamelijk aan het eind en het begin van het hockeyjaar, gedurende het seizoen is het belangrijk dat er iemand aanspreekbaar is om eventuele kapotte spullen direct te kunnen vervangen of klachten van keepers over hun materiaal te behandelen (spreekuur). 

Zie je het zitten om de club als vrijwilliger voor MATS de komende seizoenen te komen versterken? Stuur dan een mail naar [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws