header foto header foto header foto header foto
 
Goed om te weten

Inloopspreekuur Fysio op 11/11 en 20/11 op HCH!

Nieuws afbeelding 6-11-2019 Vanaf november gaat Hockeyclub Hilvarenbeek samenwerken met FysioStofberg en Sophysio kinderfysiotherapie. Er zal met regelmaat een inloopspreekuur worden georganiseerd op de vereniging. Hier kan iedereen terecht met vragen over klachten, blessures of revalidatie. De spreekuren in november zijn op:
- Maandag 11 november van 18.00-19.00
- Woensdag 20 november 20.00-21.00

Het spreekuur op de maandag is met name gericht op kinderen tot en met 14 jaar. Het spreekuur op woensdag is met name gericht op 15 jaar en ouder (dus ook senioren). Ook kinderen die op andere dagen (bijvoorbeeld dinsdag of donderdag) trainen zijn welkom bij de spreekuren.

Het idee achter deze samenwerking en de inloopuren is hulp en informatie bieden voordat er klachten ontstaan. Vroeg detecteren kan uitval en echte verdere klachten voorkomen. Hierdoor kan ook herstel van een blessure zo goed mogelijk worden opgepakt.

Daarnaast gaan we samen met beide fysiotherapeuten werken aan een programma waarin blessurepreventie wordt ingebouwd in de trainingen. De trainers en coaches zullen hierin dan ook worden meegenomen zodat zij de oefeningen zo goed mogelijk kunnen uitvoeren en toepassen.

Wij zijn erg blij dat we als vereniging deze stap gaan zetten en kijken erg uit naar de samenwerkingen!

Gerelateerde nieuwsberichten

We missen jullie!
Hockeyschool de Hilver