header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

Het vertrouwen groeit!

Nieuws afbeelding 1-10-2019

Vier wedstrijden oud is het seizoen en met 8 punten en een ongeslagen status staat het eerste heren veteranen team van Hilvarenbeek nog trots op de tweede plaats. Zondag mocht Drunen kennis maken met de blakende vorm van de roodzwarten.  Al na 5 minuten prikte Rutger een harde voorzet slinks achter de keeper. Na de eerste rust kwam een oude bekende het veld in bij Drunen. In de mooie heren 1 tijd is er vaak tegen deze Huib gespeeld. En zijn aanwezigheid gaf de bezoekers direct vleugels. Binnen 2 minuten was het weer gelijk. En Drunen drong aan,  maar de stand bleef ongewijzigd tot de rust.

Na het wisselen van helft begon Beek weer voorwaarts de draven. Veelvuldig werd de cirkel opgezocht en na diverse kansen was het Sieger met een ferme slag die ons weer op voorsprong bracht. Maar dat hield niet lang stand en tot overmaat van ramp kwam Drunen zelfs met 2_3 voor. De eerste keer dat Hilvarenbeek serieus op achterstand stond... Zou hier dan toch de eerste verliespot komen. Gelukkig niet. Met een uiterste kracht inspanning werd een fraaie combinatie over rechts door Rutger binnengetikt. Dat was ook het einde van de wedstrijd waarin beide ploegen tot het uiterste gingen, maar de punten gedeeld mochten worden.

Zodoende al 8 punten. En komende zondag de uiterst interessante pot tegen Goirle. Blijven we ongeslagen? Wordt het 3 punten zoals 2 jaar terug of komt er een einde aan de ongeslagen status...?

Komt dat zien. 10:30 in Goirle.

Reacties


Arthur Roozen

5-10-2019 @ 12:53:54 |geniaal gaaf. ik blijf in deze droom geloven

Reageer op het nieuws