header foto header foto header foto header foto
 
Technische commissie

Trainer/coach avond 1: Kick-Off HCH Academy

Nieuws afbeelding 6-8-2019

Beste trainers en coaches,


Hierbij worden jullie uitgenodigd voor de trainer/coach avond op woensdag 21 augustus om 18.30 uur in het clubhuis.


Er gaat een hoop veranderen komend hockeyseizoen en wij hebben er zin in! Op de website hebben jullie er al iets over kunnen lezen: HCH Academy gaat van start!


HCH Academy is de nieuwe invulling van het opleidingsprogramma binnen Hockeyclub Hilvarenbeek. De complete jeugdopleiding (trainingen) wordt aangepakt en krijgt een kwaliteitsimpuls. Ook de opleiding van trainers én coaches gaat er heel anders uitzien. Trainers gaan meer, betere en andere begeleiding krijgen en voor coaches komt er een aanspreekpunt voor vragen op hockey(technisch) gebied. Daarnaast komen er meer momenten dat coaches inhoudelijk betrokken worden bij de trainingen.


Wij willen hier graag nog meer over vertellen en ons enthousiasme delen op woensdag 21 augustus om 18.30 uur in het clubhuis voor de eerste trainer/coach avond van het nieuwe hockeyseizoen. Wij verwachten alle trainers en coaches van de jongste jeugd en junioren teams aanwezig op deze avond. Mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te zijn dan horen wij dat graag tijdig via een reactie naar [email protected]


De reguliere trainingen voor alle teams starten in de week van 19 augustus. Het trainingsschema is te vinden via de website of de HC Hilvarenbeek App.

Gerelateerde nieuwsberichten

Trainer/coach avonden 2019-2020