header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Heren veteranen laten het wederom afweten…..

Nieuws afbeelding 23-10-2018

Na twee zeer teleurstellende wedstrijden tegen respectievelijk Goirle en de Waalwijk/DES-combinatie, waarin onze matadoren met ruime cijfers door hun tegenstanders gevloerd werden, stond deze zondag de thuiswedstrijd tegen DES op het programma. De doelstelling om op het eind van het seizoen in het linkerrijtje van de ranglijst te staan lijkt ver weg, maar onze jongens begonnen, ondanks enkele afwezigen (maar met invaller Maarten) vol vertrouwen aan de wedstrijd. Signant gegeven was de comeback van oudgediende Frans op het hockeyveld, dit keer niet als one-handed bandit, maar als scheidsrechter.

Al meteen vanaf het eerste fluitsignaal van de scheidsen namen de mannen uit Kaatsheuvel het heft in handen en bestookten voortdurend het Beekse doel. Onze Beekse doelman had geen moment rust, keerde menig balletje, maar werd en passant toch getrakteerd op vier ballen die achter hem op de plank als projectielen insloegen. Daar tegenover stond slechts één gevaarlijke, maar geweldig uitgevoerde aanval van onze Beekse mannen, waarmee de 1-4 ruststand op het scorebord gezet werd.

Na het rustsignaal zagen de toeschouwers en scheidsrechter Frans, die onder de wedstrijd tijd had om een koffietje te nuttigen, dat het hockeyspel zich opnieuw op de helft van onze rood-zwarten afspeelde.

Met dank aan Olof, die zich heldhaftig op veel doelgerichte ballen en rondzwierende sticks wierp, werden er door de bezoekers uit Kaatsheuvel slechts drie doelpunten aan het reeds behaalde aantal toegevoegd.

Teleurgesteld en met veel stof tot nadenken begonnen onze veteranen aan de derde helft en de terugblik op de verloren wedstrijd.

Kom op mannen, komende woensdag allemaal aanwezig op de training, volgende week is er weer een kans op drie punten. Jullie spelen dan opnieuw tegen een team dat al wel in het linkerrijtje staat.