header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Heren veteranen lopen opnieuw tegen nederlaag aan.

Nieuws afbeelding 24-9-2017

Ook in deze derde wedstrijd en tweede thuiswedstrijd trokken onze veteranen aan het kortste eind. Na een 2-5 nederlaag vertrokken de heren van Push met drie wedstrijdpunten richting Breda. Gezien de eerste helft was dat volkomen terecht, want op een paar leuke mogelijkheden van onze mannen na, overheerste de tegenstander. Op alle fronten werden onze Beekse vaandeldragers van de oude glorie afgetroefd door de opponent uit Breda. De tegenstander was sneller, balvaardiger, en wat erger was ook veel effectiever. Na amper één minuut, terwijl geen speler van Beek de bal beroerd had, sloeg Push direct toe vanuit een feilloos ingeslagen strafcorner. Het was dan ook eigenlijk geen verrassing dat men met een 0-3 achterstand ging rusten. Tijdens dit moment van recupereren en evalueren klonken harde woorden. Er moest korter gedekt, sneller gewisseld (er zaten maar liefst zes wisselspelers op bank) en vooral meer gespeeld worden op de helft van de tegenstander.

Dat onze mannen positief reageerden op deze kritiek kon het veelkoppige publiek langs de lijn na afloop beamen. Met vereende krachten, goed positiespel en vooral met veel meer geestdrift en spelplezier werd het vijandelijke doel gezocht. Nadat Martèn, na mooi aangeven van Stijn, en Teun, uit een rebound na een afgeslagen aanval, de 2-3 stand op het scorebord brachten, leek een gelijke stand in de lucht te hangen. Helaas beïnvloedden de mannen uit Breda, zo geïrriteerd als zij waren, de wedstrijd in negatieve zin. De scheidsen kregen hun handen vol aan de tweeëntwintig spelers op het veld, strooiden met groene en gele kaarten voor diverse spelers van beide ploegen, maar vergaten de keeper van Push uit het veld te sturen nadat deze Machiel moedwillig natrapte en tegen de grasmat kegelde.

In het kwartier wat daarna nog te spelen viel, waren onze veteranen nog steeds onder de indruk van wat er zich allemaal op het veld had afgespeeld, en konden de heren van Push zich te herpakken. Zij wisten via een mooie tip-in en een lucky doelpunt in het laatste fluitsignaal de 2-5 einduitslag op het scorebord te zetten.

Na afloop werden er, tijdens de derde helft, door beide teams weinig woorden met elkaar gewisseld, maar werd gelukkig wel genoten van het prachtige najaarsweer.

Komende woensdag gaan onze mannen er op de wekelijkse training weer tegenaan om een wedstrijdplan op te stellen om volgende week tegen PUSH HD toch de eerste wedstrijdpunten in de wacht te slepen.