header foto header foto header foto header foto
 
Technische commissie

Seizoen 2017-2018

24-6-2017

Beste leden,

Op de website van hockeyclub is de volledige teamindeling te vinden voor seizoen 2017-2018. Hieronder vindt u meer informatie over de teamsamenstellingen en de aanloop naar het nieuwe seizoen.


Coaching seizoen 2017-2018

Afgelopen seizoen heeft een grote groep fanatieke ouder(s)/verzorger(s) de rol van teambegeleider op zich genomen. Hiervoor nogmaals onze grote dank! Ook voor seizoen 2017-2018 zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die een team willen coachen. In het document met de volledige teamindeling staat vermeld bij welke teams er nog een vacature is voor de functie van coach.

Trainingen seizoen 2017-2018

Het trainingsschema is helaas nog niet af, waardoor wij deze helaas niet gelijktijdig met de teamindeling kunnen publiceren. Ons streven is het om voor de zomervakantie het trainingsschema volledig ingevuld te publiceren op de website. Dit volgt zo snel mogelijk via de website.

Oefenwedstrijden, competitie en herstart na de zomer

De Jongste Jeugd (3-, 6- en 8-tallen) worden uitgenodigd voor een oefendag op zaterdag 8 juli aanstaande. Hierover krijgen zijn nog specifieke informatie vanuit de jongste jeugd commissie. De jeugd en senioren teams krijgen de mogelijkheid om in het weekend van 2 september oefenwedstrijden te spelen. Hierover volgt later meer. Na de zomervakantie beginnen op maandag 28 augustus de trainingen weer. De competitie start in het weekend van 9 september.

Teamindeling onder voorbehoud

De elftallencommissie heeft de grootste zorg besteed aan het correct communiceren van de teamindeling, echter blijft altijd de mogelijkheid bestaan dat het bestand toch fouten bevat. Ook is de elftallencommissie gerechtigd om in de loop van het seizoen de indeling te wijzigingen. Hierdoor kunnen aan gecommuniceerde indelingen geen rechten worden verleend. In het bijzonder voor de Meisjes D teams en Meisjes 8E geldt dat er in de winterstop geƫvalueerd wordt of herindeling nodig is. Herindeling gaat wordt alleen op initiatief van de elftallencommissie overwogen.

De elftallencommissie organiseert voor alle leden die in een juniorenteam zijn ingedeeld een inloopavond om vragen te stellen over het proces rondom de teamindeling. Deze avond vindt plaats opdonderdag 29 juni aanstaande. Inschrijven voor deze avond kan via deze link: https://hchilvarenbeek.youcanbook.me. In principe worden alle vragen en opmerkingen over de teamindeling besproken op de inloopavond en niet via mail of telefonisch contact.

Tot slot willen wij jullie een sportief en respectvol seizoen wensen en alvast een prettige zomer!

Namens de elftallencommissie en bestuurslid Technische Zaken,

Karen van Oort

Jeske Prinsen

Maarten van Mierlo

Maartje Dolkemade

Rianne Jasperse

Dorine Weemers

Jasper Stokkermans