Organisatie

Contact

Adres
Hockeyclub Hilvarenbeek
Roodloop 1
5081 XZ Hilvarenbeek

Postadres:
Postbus 114
5080 AC Hilvarenbeek

0135054558


Wedstrijdsecretariaat


Bestuur


Ledenadministratie
terug naar vorige scherm
28-6 | Teamindeling 2018-2019
Beste (ouder(s)/verzorger(s) van) leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

De teamindeling voor het seizoen 2018-2019 staat op de website. Deze is te vinden in het afgesloten gedeelte van de site. Hier kom je als volgt: inloggen via hilverhockey.nl > club > documenten > teamindeling. 

De afgelopen maanden heeft de technische commissie geprobeerd om met zo veel mogelijk zorg de teamindeling voor het nieuwe seizoen te maken. Hierin probeert de commissie om voor zo veel mogelijk mensen een zo optimaal mogelijk team samen te stellen. Hiermee wordt rekening gehouden met wensen van individuele spelers, team- en clubbelang. De uitgangspunten hiervan zijn vastgelegd in het jeugd- en seniorenbeleid, eveneens te vinden op de website. Mochten er vragen zijn over het proces van de teamsamenstelling, dan kun je je inschrijven voor een gesprek met de technische commissie op woensdag 4 juli aanstaande via hchilvarenbeek.youcanbook.me. Inschrijven kan tot en met woensdag. 

Voor alle teams geldt dat de technische commissie de samenstelling gedurende het seizoen kan wijzigen indien zij dit nodig en wenselijk acht. Dit geldt met name voor de jongste jeugd en D-elftallen. Deze teams worden in de winterstop geëvalueerd en indien nodig aangepast. 

Zoals ieder jaar zijn wij ook weer op zoek naar enthousiaste en betrokken ouders die zich willen inzetten voor de vereniging. In het document is zichtbaar voor welke teams er nog een vacature staat voor de coaching. Aanmelden als coach kan door een e-mail te sturen naar [email protected] met de vermelding "Aanmelding coach team .....". Aanmelden kan tot zaterdag 14 juli. Als er nog ouders (of anderen!) zijn die zich willen inzetten als trainer, hier zijn wij ook altijd nog naar op zoek. Aanmelden hiervoor kan eveneens via eerdergenoemd mailadres. 

Informatie over het nieuwe seizoen, de start van de trainingen etc zal binnenkort op de website vermeld worden.

Voor nu wenst de technische commissie jullie een fijne zomerstop en een prettige vakantie.

Met sportieve groet,
Elftallencommissie Hockeyclub Hilvarenbeek
Sophie - Suzanne - Maartje - Rianne - Jeske - Karen - Maarten - Dorine - Jasper
 
 

Statistieken

maandag 18 februari 2019
Aantal leden (info) 501
Nu online 21
Leden met @ 98,8%
SMS Bereik (teams) 81,4%

Vandaag jarig

Jinte Blankers

Clubcompetitie

1. Zaal dames 1
2. Jongens D1
3. Meisjes C1
4. Jongens C1
5. Zaal meisjes A1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
februari 0 %
maart 0 %
april 0 %

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 17% |week: 42%

Teams