Organisatie

Contact

Adres
Hockeyclub Hilvarenbeek
Roodloop 1
5081 XZ Hilvarenbeek

Postadres:
Postbus 114
5080 AC Hilvarenbeek

0135054558


Wedstrijdsecretariaat


Bestuur


Ledenadministratie
terug naar vorige scherm
15-4 | Vele handen maken licht werk!

Beste leden, ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, ooms en tante’s,

Graag vragen wij hierbij om jouw hulp!

Als bestuur van HCH proberen wij elk hockeyseizoen weer tot een groot succes te maken. 

Maar dit doen wij natuurlijk niet alleen. Hiervoor danken wij al onze vrijwilligers die elke week weer actief zijn voor onze club. Wij zijn een vereniging en samen met ouders, verzorgers (senior)leden en andere enthousiastelingen maken wij onze club tot een succes. Ondanks onze groep actieve vrijwilligers, die soms al jaren deel uitmaken van de ‘harde kern’, zijn wij al een tijdje op zoek aan een serieuze uitbreiding van onze vrijwilligersploeg. Enerzijds vanwege de snelle groei van onze club, maar ook omdat er de laatste maanden een paar oudgediende vrijwilligers en bestuursleden afscheid hebben genomen en zijn teruggetreden. Het spreekwoord ‘vele handen maken licht werk’ geldt ook voor HCH! Op dit moment dreigen er meerdere commissies overbelast te raken, omdat al het werk door slechts één of twee vrijwilligers wordt gedaan. Als dit kan worden verdeeld over meer personen, dan weten we zeker dat alle taken goed en tijdig worden uitgevoerd en dat iedereen met plezier kan blijven hockeyen.

Vrijwilliger zijn voor HCH hoeft overigens geen zwaarbelaste of regelmatig terugkerende taak in te houden; er zijn voldoende zaken die slechts gedurende een korte periode beslag leggen op je tijd. Ga eens bij jezelf te rade waar je persoonlijk goed in bent en waarmee je jouw club of die van je (klein)kinderen kunt helpen. Alle hulp op elk vlak is welkom en vooral broodnodig. 

Dus als je een bijdrage wilt en kunt leveren, dan doen wij als bestuur een dringend beroep op. Want het is gewoon heel leuk om meer betrokken te zijn bij de club. En zonder vrijwilligers geen hockey…

Word je dus binnenkort benaderd door één van onze commissieleden, bedenk dan niet waarom je niet kunt, maar bedenk wat je met een kleine inspanning wel zou kunnen doen voor onze hockeyclub.

Meer informatie over de verschillende openstaande vacatures is te vinden op de website of vraag gerust één van de andere vrijwilligers of bestuursleden.

Tijdens de seizoensopening van 10 maart hebben we in ieder geval kunnen constateren dat het goed gaat met onze club. Wij hebben ons 500ste lid kunnen verwelkomen, de kleedkamers zijn gerenoveerd en feestelijk geopend, zaalkampioenen MB2 mogen huldigen en het zaalseizoen feestelijk afgesloten met kampioenschap van DJ2.

En als dank wordt ieder jaar een vrijwilligersavond georganiseerd. Alle mensen die dit seizoen een bijdrage hebben geleverd en nog zullen leveren, zijn van harte uitgenodigd op 28 september aanstaande.

Opgeven voor een openstaande vacature of andere bijdrage kan via een mail aan [email protected] of [email protected]

Het bestuur!Bijlage: Vacatures mrt 2018.pdf
 
 

Statistieken

zaterdag 15 december 2018
Aantal leden (info) 499
Nu online 27
Leden met @ 98,8%
SMS Bereik (teams) 81,4%

Vandaag jarig

Jobien Olijhoek
Olivia Schutselaars
Floor Van Velthoven

Clubcompetitie

1. Zaal jongens D1
2. Jongens D1
3. Meisjes C1
4. Jongens C1
5. Meisjes B1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
januari 0 %
februari 0 %

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 13% |week: 67%

Teams