header foto header foto header foto header foto
 

Organisatie_wedstrijdsecretariaat

Taken:

Ineke Bruurs verzorgt het wedstrijdsecretariaat.

Ineke zorgt voor de planning van de wedstrijden en voor de contacten met de KNHB en de andere clubs. In het begin van het seizoen en na de winterstop is het veel werk om alle thuiswedstrijden in te plannen. Tijdens het seizoen verwerkt Ineke de wijzigingen en maakt ze de schema's voor de weekenden. Als er wedstrijden afgelast worden geeft ze dat door aan de coaches, de scheidsrechters en de barcommissie. Ook licht ze als dat nodig is, de tegenstander in. Als iemand buiten de planning een hockeyveld wil gebruiken voor bijv. een oefenwedstrijd of extra training, dient hij/zij dat eerst bij Ineke te melden om te voorkomen dat het veld dubbel gebruikt wordt. Op de clubsite bij agenda staan de reeds geplande oefenwedstrijden vermeld. Wil je bij een oefenwedstrijd gebruik maken van de kleedkamers of het clubgebouw, dan kun je een sleutel vragen bij de barcommissie.

 
Scheidsrechters dien je bij een oefenwedstrijd altijd zelf te regelen.
 
Ook zorgt Ineke  ervoor dat alle informatie goed in LISA is ingevoerd zodat het DWF kan worden gebruikt. Ze controleert of de coaches/teammanagers en scheidsrechters het DWF goed hebben ingevuld en probeert eventuele problemen op te lossen. De uitslagen dienen uiterlijk maandagavond op 19.00 uur correct in LISA te staan.

Uitgebreide handleidingen zijn te vinden op: http://www.lisa-is.nl/?mid=10002

 
Commissieleden:
Ineke Bruurs
 Contact:
Heb je vragen over wedstrijden of wil je een veld gebruiken, of wil je meer weten over de wedstrijdformulieren of (verkeerde) uitslagen mail dan naar [email protected].
Je kunt ook altijd even bellen: 013-5053990.

 

 
TBV Wedstrijdsecretariaat: